Geboren in een familie die graag eet.
Happy together met een grote levensgenieter en twee mini-foodies.
Had journalist, fotograaf of kok kunnen worden, maar kon niet kiezen.
Foodblogger, dagdromer, koffielover, hapjes-madam, terrasjesmens.

Leer mij beter kennen via:


Leven & werk – de lange versie 

Born in the 80’s, in het landelijke Baaigem als lid van de familie ‘eet’. Opgegroeid met een papa die verse groenten kweekte en een mama die elke dag verse kost op tafel toverde, met veel gezonde groentjes (zoals ze het nog altijd vol enthousiasme zegt). Al bakte ze ook wel elke zondag een taart, samen met meme, onze mater familias en een foodie in hart en nieren nog voor dat woord was uitgevonden.

Sinds 2009 roer ik in de potten in Melle, bij Gent. Mijn dagelijkse kost is voor Joske, uitgeweken kempenzoon voor wie de uitdrukking ‘de liefde van de man gaat door de maag’ werd uitgevonden. Ons verhaal begon op taalkamp in – echt waar – de keukenploeg. Sinds een paar jaren schuiven ook twee kleintjes mee aan tafel: dochters Julie en Olivia. Door hun komst zeggen we nu vaker daar moeten we eens gaan eten dan daar zijn we gaan eten, maar hun vrolijke aanwezigheid aan tafel maakt veel goed.

Ik heb al van kleins af een passie voor taal. Verhaaltjes verzinnen, gedichten schrijven, mijn eigen radiojournaal maken (op cassette!) those were the days. Een studie Germaanse en journalistiek waren het logische gevolg. En daar vloeiden dan weer  jobs in taal en communicatie uit voort. Maar ook het koken was nooit ver weg, als was het maar in de gesprekken aan de koffietafel.

In 2015 startte ik de foodblog Good Food, Good People, Good Times. Mijn creatieve uitlaatklep en de start van een wonderlijk avontuur als foodblogger. Ik dineerde op een meer, stond in de finale van een taartenwedstrijd en mocht mee koken in een sterrenzaak. Ik werd genomineerd voor een Belgian Foodblog Award, verscheen met mijn recepten in de boekskes en stond zelfs een paar keer voor de camera.

Do more of what makes you happy was het motto van onze kerstkaart in 2017. Een half jaar later zette ik die woorden om in daden. Mijn passie werd mijn beroep. Share My Food was/is een feit!

Kookvideo voor “Pottenkijken” (Colruyt):

 

 

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.