- BLOG -

Joey doesn't share food, but I do!

Vondelmolen

Vondelmolen maakt al 150 jaar ambachtelijke peperkoek. Ik ontwikkelde drie recepten voor dit bedrijf en maakte er ook foto’s van voor hun website en social media.

Zelda & Zorro

Bij Zelda & Zorro kun je als ouder gezellig met je familie en vrienden iets eten of drinken terwijl de kindjes zich uitleven in de speelkamer of tuin. Er zijn ook workshops voor klein en groot. Ik gaf er drie keer de kookworkshop “Zomerse Tapas”.

Jucy

Jucy dat zijn de heerlijke cold-pressed sapjes van Judy. Voor de lancering van haar nieuwe website en webshop vroeg Judy of ik de copywriting van haar teksten kon verzorgen. Meer info op de blog in de categorie “Share My Food @work”.

Averbode

De Abdij van Averbode verkoopt ambachtelijk bier, kaas, wijn en brood. Vier producten die verkocht worden bij Delhaize en in de abdijwinkel van Averbode. Share My Food bedenkt recepten, maakt food foto’s en beheert de Facebook- en Instagrampagina @averbodeproducts. Meer info op de blog in de categorie “Share My Food @work”.

Marlene

Marlene is een merk van sappige appels uit de Alpen. Share My Food ontwikkelde enkele kidsproof gerechten met appels in de hoofdrol. Ik maakte ook foto’s van de gerechten die ik bundelde in een receptenboekje en gaf een workshop voor mama’s en kids. Meer info op de blog in de …

Milcobel

Milcobel is de grootste zuivelproducent van België. Drukkerij Mirto vroeg of ik zin had om de eindredactie te verzorgen van een kookboek voor dit merk. Ik selecteerde de recepten, schreef teksten, zorgde voor de Franse vertaling en maakte ook enkele foto’s. Meer info op de blog in de categorie “Share My Food …

Fran kookt

Onder de naam Fran Kookt maakt Fran De Roo de lekkerste gerechten klaar. Share My Food maakte verschillende food foto’s en flyers voor Fran. Meer info op de blog in de categorie “Share My Food @work”.

Lacroix

Lacroix is een merk van fonds en bio-fonds. Share My Food ontwikkelde verschillende gerechten en maakte ook de bijhorende food foto’s. Meer info op de blog in de categorie “Share My Food @work”.  

Olvarit

Olvarit is een merk van baby- en peutervoeding. Share My Food ontwikkelde twee recepten en maakte die klaar op een event voor mamabloggers. Meer info op de blog in de categorie “Share My Food @work”.

Recepten & nieuwtjes ontvangen?

Bedankt!

Oeps, er ging iets mis.