In Coronatijd op de blog: een reeks interviews met foodies/ondernemers. Om hen te steunen in deze moeilijke periode, want de hele foodsector heeft het zwaar te verduren. Vandaag: Sara Delesie Keramiek!

Met wie hebben we de eer?

Ik ben Sara Delesie, keramiste, Mama van de fantastische peuter Renée en liefde van Andreas! Ik ben zo’n 7 jaar geleden met keramiek begonnen aan de kunstacademie van Kortrijk en dat was liefde op het eerste gezicht.

Ik ben een echte huismus. Mijne nest is het allerbelangrijkste. Ik hou ook enorm van de natuur, van buiten zijn, het bos in trekken.

Wat doet Sara Delesie Keramiek allemaal?

In mijn atelier (‘mijnen nest’) creëer ik authentieke kopjes, bijzondere borden en eenvoudige kommen. Ik draai op gevoel: met mijn handen, veel goesting en nog meer liefde. Elk stuk wordt met de hand gemaakt om gekoesterd te worden en dient tegelijk voor alledaags gebruik. Elk stuk is een klein gelukske.

Mijn keramiek is te koop in mijn atelier in Zwevegem, op mijn webshop en in enkele winkels.

Sinds kort heb ik een tweede oven aangeschaft en kun je ook privélessen volgen in mijn atelier.

Sara Delesie Keramiek

Wat kunnen we voor Sara Delesie Keramiek doen in deze corona tijd?

Je kunt mij (blijven) volgen op social media, liefhebben, steunen. Je kunt mijn Instagram pagina en mijn posts delen en ‘aanbevelen’. Je kunt mij financieel helpen door mijn handwerk aan te kopen of een privéles te boeken, …

Waar kunnen we je volgen op social media?

  • Instagram: @saradelesiekeramiek of via deze link.

Heb je een tip om deze bijzondere tijd draaglijker te maken?

Zo veel mogelijk proberen los te laten. Blijven buiten komen, de natuur in. Goed ademen en voor jezelf en elkaar blijven zorgen. De media misschien niet te heel hard volgen. En genieten van de tijd die je thuis krijgt.

Sara Delesie Keramiek

Foto’s door Studio Paus.

Vond je dit een interessante blogpost en wil je nog meer foodies leren kennen? Er staan ondertussen al verschillende “Foodies in de kijker” online. Check it out!