In Coronatijd op de blog: een reeks interviews met foodies/ondernemers. Om hen te steunen in deze moeilijke periode, want de hele foodsector heeft het zwaar te verduren. Vandaag: Madam Terroir!

Met wie hebben we de eer?

Ik ben Deirdre. Samen met mijn man, Nick, heb ik Madam Terroir opgericht.  Naast ondernemer, ben ik ook mama van drie kindjes: twee bruisende dochters en een überschattig babyjongetje. We wonen en werken in Oost-Vlaanderen, in het landelijke Gavere.

Wat doet Madam Terroir allemaal?

Met Madam Terroir, willen we vooral mensen bij elkaar brengen met lekker eten. Het is voor de meesten al druk genoeg. En daar willen wij bij helpen met leuke, originele gerechtjes die je dag opfleuren.

We verkopen aperitief-, kaas- en charcuterieplanken. We brengen ook originele foodsharing gerechtenbrunches en lichte lunches. Alles, maar dan ook alles, is huisgemaakt van A tot Z. We kopen zo regionaal mogelijk en werken het liefste met ingrediënten uit onze eigen tuin.

Madam Terroir

Wat kunnen we voor Madam Terroir doen in deze corona tijd?

Bij ons bestellen is altijd een goed idee 🙂 Wij bieden wekelijks nieuwe suggesties aan. Je kan onze planken, food sharing, brunches en lunches bestellen voor elke dag van de week, behalve maandag.

Een post of een vermelding naar ons in je Stories, maakt ons altijd heel blij. Net als een leuke review of een berichtje. Weten dat mensen blij zijn met ons eten, maakt ons ook heel gelukkig.

Er bestaat ook een Chef Terroir, zag ik.

Ja, dat klopt. Twee jaar geleden startten mijn man en ik als chef aan huis met Chef Terroir. Hiermee brengen we gastronomie tot bij de mensen thuis. We creëren een restaurantervaring in je eigen omgeving. Toen er meer en meer vraag kwam naar afhaalmogelijkheden, besloten we om een kleine zus in het leven te roepen en zo is Madam Terroir geboren!

Waar kunnen we je volgen op social media?

Heb je een tip om deze bijzondere tijd draaglijker te maken?

Good food = good mood. Verwen jezelf met iets lekker. Het zal je zoveel blijer maken!

Madam Terroir

Vond je dit een interessante blogpost en wil je nog meer foodies leren kennen? Er staan ondertussen al verschillende “Foodies in de kijker” online. Check it out!