In Coronatijd op de blog: een reeks interviews met foodies/ondernemers. Om hen te steunen in deze moeilijke periode, want de hele foodsector heeft het zwaar te verduren.

Met wie hebben we de eer?

Met Stefanie. Vier jaar geleden ben ik in volle vaart en met keiveel goesting begonnen aan FoodLove. Het is een project waarbij ik alles kan doen wat ik graag doe: mensen enthousiast maken over gezonde voeding én mijn creativiteit gebruiken bij het uitwerken van allerlei FoodLove activiteiten.

Van mijn verre reizen breng ik graag inspiratie en recepten mee naar huis. Zo kan ik zelf elke dag weer een beetje reizen en kunnen de deelnemers van mijn workshops meegenieten van de heerlijke wereldkeuken.

Wat doet FoodLove allemaal?

Met FoodLove geef ik kookworkshops, fotografie workshops en healthy food tours in Gent. Ik ben ook food fotografe en ik ontwikkel recepten en menu’s voor horecazaken en food producenten.

In juni 2019 verscheen mijn kookboek Ready, Set, Go! Het boek staat vol tips & tricks om een druk (gezins)leven te combineren met gezond koken: snelle gerechten, one-pot-wonders, voorraadkastkoken, creatief omgaan met restjes.

Sinds 1 april kan je ook workshops en cursussen volgen bij de FoodLove Academy!

Stefanie van FoodLove

Vertel eens over die FoodLove Academy!

De FoodLove Academy is een leerplatform waar je online cursussen kunt volgen. De eerste cursus die nu online staat focust op de basis van foodstyling en fotografie. Ik geef tips over composities en foodstyling, het gebruik van ondergronden en props (borden, servies, …), het gebruik van je smartphone of camera.

Deelnemers krijgen toegang tot 8 video modules die je op je eigen tempo thuis kunt bekijken. Daarnaast is er ook een uitgebreide cursusbundel, een praktisch werkboek, toegang tot een Facebookgroep waarin we onze ervaringen uitwisselen en nog veel meer.

De cursus is zowel voor de beginnende al gevorderde fotograaf interessant en het maakt niet uit of je met je smartphone of spiegelreflex fotografeert.

Er loopt nu een early-bird korting, dus neem zeker eens een kijkje op mijn website!

Wat kunnen we voor FoodLove doen in deze corona tijd?

Misschien ben je een echte foodie, foodblogger, diëtist, cateraar, … en wil je leren om foodfoto’s te maken waarvan het water je in de mond komt? Check dan zeker eens op mijn website of de e-cursus foodfotografie iets voor jou is!

Wil je gezonde gerechten uit de wereldkeuken koken en heb je interesse in tips om efficiënt te koken? Dan is mijn kookboek the way to go! Stuur mij  een berichtje en ik zorg dat je het zo snel mogelijk in handen hebt.

En voor de rest: spread the FoodLove! Met positieve woorden & beelden over FoodLove op sociale media maak je mij altijd gelukkig.

Stefanie van FoodLove

Waar kunnen we je volgen op social media?

Heb je een tip om deze quarantaine-tijd draaglijker te maken?

No kitchen stress! Je hebt alles in huis om lekker te koken. Check zeker mijn gratis e-book Voorraadkastkoken!

Stefanie van FoodLove

Alle foto’s uit dit artikel zijn van The Fresh Light.

Vond je dit een interessante blogpost en wil je nog meer foodies leren kennen? Er staan ondertussen al verschillende “Foodies in de kijker” online. Check it out!