In Coronatijd op de blog: een reeks interviews met foodies/ondernemers. Om hen te steunen in deze moeilijke periode, want de hele foodsector heeft het zwaar te verduren. Vandaag Tafelklap!

Met wie hebben we de eer?

Hallo ik ben Anniek Chiau beter bekend als Madam Tafelklap. Ik was één van de eerste Vlaamse foodbloggers en doet dit nog altijd vanuit een passie voor echt eten en een liefde voor de echte stielman.

Wat doet Tafelklap allemaal?

Kom binnen en zet u‘ is niet alleen mijn baseline maar ook een mooie samenvatting van wat ik op mijn blog en social media breng: een ode aan het goeie leven.

Professioneel ben ik bezig met het inspireren  en begeleiden van (startende) ondernemers.

Tafelklap

Wat kunnen we voor Tafelklap doen in deze corona tijd?

Ik draai de rollen liever om en gebruik de vrijgekomen tijd om met mijn blogposts lezers te inspireren én de  lokale ondernemers te steunen.

Als trotse inwoner van de Denderstreek bundelde ik in een blogbericht 25 leuke take away-adresjes in de Denderstreek. Verandering van spijs doet eten, zeker als je al acht weken in jouw kot zit. Ik verras daarom elke week mijn kotgenoten met een leuke take away. Keer op keer doet het deugd en ben ik bijzonder verrast door de creativiteit die onze plaatselijke horeca-ondernemers nu aan de dag leggen.

Ik bied ook mijn opleidingsmakelijk schrijven’ tijdelijk gratis aan.

Vertel eens over die opleiding ‘Smakelijk schrijven’!

Horeca-ondernemers kunnen via een gratis webinar een inspirerend bad nemen in (food)marketing en communicatie en zich zo klaarstomen voor de post Coronatijd.

Wat staat er op het programma?

  • Tips & trics om tijdens en na deze ingrijpende periode creatief te communiceren
  • Hoe speel je optimaal het unieke karakter van jouw zaak uit?
  • Hoe optimaliseer je jouw on- en offline communicatie?
  • Met welke woorden geef je jouw klanten nog meer goesting?

Ik bied het webinar de komende weken twee keer aan: op 29 mei en op 5 juni, telkens tussen 10 en 11u.

Meer info en inschrijven.

Tafelklap

Waar kunnen we je volgen op social media?

Heb je een tip om deze quarantaine-tijd draaglijker te maken?

A beer a day keeps corona away. Trakteer jezelf en jouw kotgenoten op een dagelijks apero-momentje. Wij doen dit op een vast moment en in de zon 😊. Zo heb je altijd gegarandeerd een hoogtepunt van de dag!

Tafelklap

Alle foto’s uit dit artikel zijn van French Beans.

Vond je dit een interessante blogpost en wil je nog meer foodies leren kennen? Er staan ondertussen al verschillende “Foodies in de kijker” online. Check it out!