- BLOG -

Joey doesn't share food, but we do!

Michaël Vrijmoed

In Coronatijd op de blog: een reeks interviews met foodies/ondernemers. Om hen te steunen in deze moeilijke periode, want de hele foodsector heeft het zwaar te verduren. Vandaag: Michaël Vrijmoed van het Gentse twee-sterrenrestaurant Vrijmoed. Met wie hebben we de eer? Ik ben Michaël Vrijmoed van het gelijknamige restaurant Vrijmoed …

Jeanne Food

In Coronatijd op de blog: een reeks interviews met foodies/ondernemers. Om hen te steunen in deze moeilijke periode, want de hele foodsector heeft het zwaar te verduren. Vandaag: Yana van Jeanne Food. Met wie hebben we de eer? Ik ben Yana, creatief, bezige bij, foodlover en levensgenieter. Ik werk al …

A Spoonful of Happiness

In Coronatijd op de blog: een reeks interviews met foodies/ondernemers. Om hen te steunen in deze moeilijke periode, want de hele foodsector heeft het zwaar te verduren. Vandaag: Virginie van A Spoonful of Happiness en Studio Food Stories. Met wie hebben we de eer? Met Virginie. Gebeten en bezeten door …

Eenvoudige crumble met havermout

Deze eenvoudige crumble met havermout heb ik de voorbije maanden al een paar keer klaargemaakt en steeds met succes. Ik zag hem deze zomer op de instagram van Halfbaked Harvest en sloeg het recept meteen op. Dit is mijn soort van bakken: minimum effort, maximum result! Bereiding eenvoudige crumble met …

Sara Delesie Keramiek

In Coronatijd op de blog: een reeks interviews met foodies/ondernemers. Om hen te steunen in deze moeilijke periode, want de hele foodsector heeft het zwaar te verduren. Vandaag: Sara Delesie Keramiek! Met wie hebben we de eer? Ik ben Sara Delesie, keramiste, Mama van de fantastische peuter Renée en liefde …

Zomerse salade met Honingtomaten

Dé zomergroente bij uitstek is voor mij toch de tomaat. Wij zijn hier echte tomatenlovers. Er gaat bijna geen dag voorbij of ze staan op het menu. Rauw, met wat goeie olijfolie of in een verse tomatensaus die een paar uurtjes staat te pruttelen. We hebben het geluk een gulle …

Courgetti met groene asperges en gehakt

Er zijn zo van die recepten die ik op de blog zet, omdat ik ze zelf gemakkelijk wil terugvinden. Deze courgetti met groene asperges en gehakt is er zo eentje. Deze week voor het eerst gemaakt en zo lekker dat ik het hier nog wel eens op tafel wil zetten. …

Groentelasagne met linzen

Het recept voor deze groentelasagne met linzen ontstond enkele weken geleden op een lazy Sunday. Joske zat de krant te lezen op het terras, de meisjes amuseerden zich in de tuin en ik had goesting in een lekkere niet-boterhammenlunch vol groenten. Ik trok mijn frigo open, dook de voorraadkast in …

Madam Terroir

In Coronatijd op de blog: een reeks interviews met foodies/ondernemers. Om hen te steunen in deze moeilijke periode, want de hele foodsector heeft het zwaar te verduren. Vandaag: Madam Terroir! Met wie hebben we de eer? Ik ben Deirdre. Samen met mijn man, Nick, heb ik Madam Terroir opgericht.  Naast …

Tafelklap

In Coronatijd op de blog: een reeks interviews met foodies/ondernemers. Om hen te steunen in deze moeilijke periode, want de hele foodsector heeft het zwaar te verduren. Vandaag Tafelklap! Met wie hebben we de eer? Hallo ik ben Anniek Chiau beter bekend als Madam Tafelklap. Ik was één van de …

Recepten & nieuwtjes ontvangen?

Bedankt!

Oeps, er ging iets mis.