- BLOG -

Joey doesn't share food, but I do!

Courgetti met groene asperges en gehakt

Er zijn zo van die recepten die ik op de blog zet, omdat ik ze zelf gemakkelijk wil terugvinden. Deze courgetti met groene asperges en gehakt is er zo eentje. Deze week voor het eerst gemaakt en zo lekker dat ik het hier nog wel eens op tafel wil zetten. …

Groentelasagne met linzen

Het recept voor deze groentelasagne met linzen ontstond enkele weken geleden op een lazy Sunday. Joske zat de krant te lezen op het terras, de meisjes amuseerden zich in de tuin en ik had goesting in een lekkere niet-boterhammenlunch vol groenten. Ik trok mijn frigo open, dook de voorraadkast in …

Madam Terroir

In Coronatijd op de blog: een reeks interviews met foodies/ondernemers. Om hen te steunen in deze moeilijke periode, want de hele foodsector heeft het zwaar te verduren. Vandaag: Madam Terroir! Met wie hebben we de eer? Ik ben Deirdre. Samen met mijn man, Nick, heb ik Madam Terroir opgericht.  Naast …

Tafelklap

In Coronatijd op de blog: een reeks interviews met foodies/ondernemers. Om hen te steunen in deze moeilijke periode, want de hele foodsector heeft het zwaar te verduren. Vandaag Tafelklap! Met wie hebben we de eer? Hallo ik ben Anniek Chiau beter bekend als Madam Tafelklap. Ik was één van de …

Coronatijd (een gedicht)

Het huis schippert tussen ontblofte boel – parcourtjes, kampjes, knutselwerk – en de opgeruimde staat waarin ik het zo graag zie (vooral ’s avonds na 8). De was is goed bij te houden vloer en aanrecht daarentegen een continu work in progress. De dampkap wacht nog altijd op die ‘5 …

FoodLove

In Coronatijd op de blog: een reeks interviews met foodies/ondernemers. Om hen te steunen in deze moeilijke periode, want de hele foodsector heeft het zwaar te verduren. Met wie hebben we de eer? Met Stefanie. Vier jaar geleden ben ik in volle vaart en met keiveel goesting begonnen aan FoodLove. …

Gezond plattekaasdessertje

Dit gezond plattekaasdessertje is gebaseerd op een herinnering uit mijn kindertijd. Toen ik klein was, deden we niet echt aan dessertjes na het eten. Behalve als het familiefeest was. Dan was het dessert én taart. Dat is nog altijd zo (ongeacht het aantal gangen dat eraan voorafgaat). Soms aten we …

Gust

In coronatijd op de blog: een reeks interviews met foodies/ondernemers. Om hen te steunen in deze moeilijke periode, want de hele foodsector heeft het zwaar te verduren. Met wie hebben we de eer? Ik ben Evi, de oprichtster van Gust. Wat doet Gust allemaal? 5 jaar geleden begon ons verhaal: …

Toast avocado

Toast avocado dat moet wel hét hipsterontbijt bij uitstek zijn. En deze is dan nog met zelfgebakken brood, hoe hip zijn wij 🙂 Toen de quarantaine van start ging, heb ik een pak broodmix op mijn collect en go gezet. Want we wisten nog niet of de bakker in ons dorp …

Fabrique MANGERfique

Nieuw op de blog: een reeks interviews met foodies/ondernemers. Om hen te steunen in deze coronatijd, want de hele foodsector heeft het zwaar te verduren. Met wie hebben we de eer? Hey daar, ik ben Silke van Fabrique MANGERfique. 29 jaar, geobsedeerd door healthy food en koken (gepassioneerd dekt de …

Recepten & nieuwtjes ontvangen?

Bedankt!

Oeps, er ging iets mis.